Over Fysiotherapie Veendam

Jouw herstel staat voorop

Fysiotherapiebehandelingen zijn erop gericht om je weer zo goed mogelijk te laten functioneren in je woon-, werk- en leefomgeving. Daarbij richt een fysiotherapeut zich op de gevolgen die klachten kunnen hebben voor je houding en beweging.

Bij Fysiotherapie Veendam werken we met een heldere herstelmethode die bestaat uit vier stappen en bieden we een ruim aanbod aan algemene en specialistische behandelingen aan.

Onze vestiging in Veendam

Fysiotherapie Veendam is hét adres voor fysiotherapie in Veendam en omstreken. We zijn gemakkelijk bereikbaar aan de Steenstraat.
Op deze locatie kun je gebruik maken van alle specialiteiten die we in huis hebben. Indien nodig voor jouw herstel, zijn geavanceerde technieken als EPTE, Shockwave of Dry Needling hier dus ook gewoon beschikbaar.

Daarnaast maken we gebruik van professionele fitness toestellen. Fysiotherapie Veendam heeft de beschikking over een eigen fitnessruimte en behandelkamers.

Beoordeling door klanten: Google Reviews 4.5/5

Openingstijden locatie Veendam:

maandag: 08:30 – 17:00
dinsdag: 08:30 – 17:00
woensdag: 08:30 – 17:00
donderdag: 08:30 – 17:00
vrijdag: 08:30 – 17:00

Bereikbaarheid:

Fysiotherapie Veendam is uitstekend met de auto, fiets of openbaar vervoerd te bereiken.

Met het Openbaarvervoer:

Fysiotherapie Veendam heeft een perfecte ligging. Wanneer je met het openbaarvervoer komt is het slechts 10 minuten lopen vanaf Veendam station.

Met de fiets:

Onze vestiging is vanuit elke richting uitstekend bereikbaar met de fiets. Uiteraard is er een gelegenheid om uw fiets veilig en gratis te parkeren.

Met de auto:

U heeft in het centrumgebied een parkeerschijf nodig om uw auto te parkeren. Bij onze vestiging is de mogelijkheid om gratis te parkeren.

Ons team

Onze fysiotherapeuten worden regelmatig geschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vak. Hiermee garanderen we een kwalitatief hoogwaardige behandeling.

Guido Willems

Eigenaar & Fysiotherapeut

Pascal Remminga

Fysiotherapeut

Simone de Vries

Fysiotherapeut

Claudy

Secretaresse

Direct een afspraak maken

Onze fysiotherapeuten verhelpen je klachten graag, zodat jij weer pijnvrij kunt bewegen. Maak jij een afspraak met dé fysiotherapiepraktijk van Veendam?

Maak een afspraak