Henry Koster

Fysiotherapeut

Ik ben Henry Koster. In 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool Groningen. Sinds mijn afstuderen heb ik gewerkt bij verschillende eerstelijns praktijken rondom de stad Groningen. In 2020 kreeg ik de kans om een jaar te werken als fysiotherapeut op Sint Maarten. Een hele mooie ervaring! Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Veendam.

Naast de algemene fysiotherapie ben ik inmiddels ook bekwaam in Dry Needling en Shockwave therapie. Ik heb veel ervaring met hoofdpijn- en duizeligheidsklachten. Ook heb ik al vele patiƫnten mogen helpen revalideren na hun heup-, knie- of schouderoperatie.

Ik zie de behandeling als een samenwerking tussen mij en de patiƫnt. Goede diagnostiek en duidelijke communicatie vormen hierin de basis. Samen we brengen we je klacht in kaart. Hoe is deze ontstaan, wat betekent het voor je dagelijks handelen? Daarna stellen we een passend behandelplan op, zodat je weer grip krijgt op je klachten en weet hoe je ze in de toekomst kan voorkomen.

In mijn dagelijkse leven zit ik zelf ook niet stil. Ik loop twee keer per week hard en ben daarnaast ook drie keer per week in de sportschool te vinden. Hier vind je me op de apparaten en sinds kort ook in de yogazaal.

Henry Koster Fysiotherapeut