Manuele therapie

Manuele Therapie in Veendam

Manuele therapie is een speciale behandelvorm omtrent gewrichten, spieren en zenuwen. Effectieve Manuele therapie? Fysiotherapie Veendam weet er alles van!

Wil jij weten wat Manuele therapie voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Fysiotherapie Veendam. Onze specialisten in de buurt staan klaar om jou te helpen.

Manuele therapie veendam

Fysiotherapie Veendam: Manuele therapie Specialist Veendam

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Manuele Therapie? Neem vrijblijvend contact op met onze fysiotherapeuten.

Afspraak inplannen

Waarom Manuele Therapie?

Manuele therapie wordt ingezet om te komen tot een goede beweeglijkheid van het gewricht of de gewrichten. Dit is een basisvoorwaarde voor normaal herstel. Eens we dit doel bereikt hebben, kunnen we het gewricht gaan trainen. Deze therapie staat ook wel¬†bekend als ‘het kraken van de gewrichten’ en wordt uitgevoerd door een fysiotherapeut, gediplomeerd in de manuele therapie.

Ga naar opleiding en accreditaties

Toepassingen van manuele therapie:

Manuele therapie is aangewezen bij volgende aanhoudende klachten

  • Rugklachten
  • Schouderklachten
  • Nekklachten

Kraken

Schrikt ‘het kraken’ u af? Dit is echt niet nodig. De behandeling wordt met grote regelmaat uitgevoerd. Fysiotherapeuten die deze behandelingen uitvoeren zijn lang en intensief opgeleid in deze specialisatie.
De meeste mensen zijn in het begin een beetje zenuwachtig, maar achteraf zeer tevreden over de behandeling en het resultaat.

Afspraak maken

Maak direct een afspraak bij de meest gespecialiseerde Manuele therapie praktijk van Veendam.

Afspraak inplannen