Simone de Vries


 

Ik ben Simone de Vries. In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na mijn opleiding heb ik veschillende jaren gewerkt in een particuliere praktijk. Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Willems.

 

Tijdens mijn loopbaan heb ik mijn ervaring uitgebreid op het gebied van Dry Needling, Echografie, Epte, Oedeem- en Shockwavetherapie, waarbij ik gespecialiseerd ben in nek/schouder- en hoofdpijnklachten.

 

Klachten van het lichaam kunnen in het dagelijks leven een beperkende factor zijn, waardoor u sommige activiteiten niet meer onderneemt dan wel aanpast. Graag zou ik met u willen kijken naar de oorzaak van de klacht en deze samen verhelpen. Er zijn verschillende behandelmethodes en ook deze bespreek ik samen met u en maken we een keuze waar u en ik beiden achter staan.

 

In het dagelijks leven rijd ik paard en hou ik van reizen. In het verleden ben ik actief geweest in de gym en turnsport. Tevens doe ik elk jaar een week vrijwillgerswerk met mensen met een handicap die op ruiterkamp gaan.

 

Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en donderdag! 

 

 

Aandachtsgebieden:

Oedeemtherapie

Dry Needling

Shockwavetherapie bij Spasticiteit

Echografie

Epte

Nek- en hoofdpijnklachten

Schouderklachten